Enkelt och tryggt

Med vår privatleasing hyr du din bil istället för att köpa en ny. Det är en enkel, trygg och bekväm paketlösning för ditt bilägande. Månadsavgiften täcker hyra och FlexCare under hela leasingperioden. Månadshyran baseras på en leasingtid på 36 månader, en körsträcka på 4500 mil (max 1500 mil/år) och eventuell extrautrustning till bilen. Prata med någon av våra säljare för mer information!

Detta ingår i Northcar privatleasing* (baserat på 36 månader eller max. 1500 mil/år)

Månadshyra av din Opel
FlexCare innehållande 3 års service, assistans och garanti.
Vinterhjul och Motorvärmare
Därför ska du välja Northcar privatleasing

Du kör en helt ny Opel med full garanti
Service ingår – tryggt och enkelt
Du behöver inte fundera på bilens andrahandsvärde
Du vet precis vad bilen kostar varje månad
Ingen kontantinsats
Ditt kreditutrymme i banken påverkas inte
Du lämnar bara in bilen när leasingperioden är över.
Bra att känna till

Det som kan påverka din månadshyra är eventuella ränteförändringar och om du kör fler mil än du avtalat. Bränsle och eventuell vägskatt ingår inte i månadshyran. När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din Northcar och om du tyckte om upplägget kan du teckna ett nytt hyresavtal för en helt ny bil.

FlexCare vid privatleasing

En förlängning av nybilsgarantin: Gäller efter att bilens 2- års ordinarie bilgaranti löpt ut.

Kostnadsfri årlig underhållsservice: Gäller enligt bilens angivna serviceintervaller och inkluderar kostnader för arbete och material såsom oljor, vätskor och Opel originaldelar.

Förlängd vägassistans: Ger dig allt ifrån bärgning och hyrbil till hotell eller hjälp vid feltankning. Den förlängda garantin och vägassistans gäller i hela Europa och på mer än 10 000 servicepunkter.

När du privatleasar en Opel genom Opel finans ingår alltid FlexCare under hela din leasingperiod. FlexCare inkluderar 3-års underhållsservice hos din auktoriserade Opel-återförsäljare och där alla ingående delar och arbete enligt bilens servicehäfte omfattas. Heltäckande förlängd garanti som gäller i hela Europa och på mer än 10,000 servicepunkter om något oförutsett skulle inträffa under din resa. Självfallet ingår också vägassistans för att du ska känna dig