Lediga tjänster

Vi på Northcar expanderar, vill du vara med på vår resa? Har du en vinnande attityd och ett brinnande intresse för försäljning & kundservice. Nu söker vi på Nortchar:

– HUSBILSSÄLJARE
– PERSONBILSSÄLJARE
– TRANSPORTBILSSÄLJARE
– BILMEKANIKER

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

 

HUSBILSSÄLJARE
Vi söker en passionerad husbilsförsäljare med ett brinnande intresse för försäljning & kundservice. Du kommer att arbeta med bilaffärer gentemot privatpersoner med huvudfokus på husbilar men även försäljning av mopedbilar. Vi säljer husbilar av märkena Bürstner och Laika samt mopedbilar av märkena Ligier och Microcar. Din utgångpunkt är Northcars bilhall som ligger belägen på Norra vägen 8 vid Citygross.

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer. Du är alltid på tårna för att driva försäljning och vårdar de långsiktiga relationerna. Som säljare är du förtroendeingivande, social och ordningsam. Du behöver vara driven och ha kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer med de tilltänkta målgrupperna. Du tar egna initiativ och är självständig. Brinnande intresse för att göra affärer och det är ett plus om du tidigare arbetat med försäljnings av husbilar. B-körkort är ett krav.

 

TRANSPORTBILSSÄLJARE
Företagsmarknaden växer och vi söker således en driven transportbilsförsäljare med en vinnande attityd. Du kommer att arbeta med bilaffärer på en hög nivå med relationer gentemot företag. Du kontaktar nya kunder och guidar dem genom våra produkter, provkörningar och presenterar tillbehör. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet. I din roll är det viktigt att kunna bemöta kunder och skapa affärskontakter med högsta möjliga kundnöjdhet. Stor del av din tid kommer att bestå av att söka nya kunder som du sedan bearbetar och vårdar kundrelationer med. Din utgångpunkt är Northcars bilhall som ligger belägen på Norra vägen 8 vid Citygross.

Du ser möjligheter till affärer och är alltid på tårna för att driva försäljning. Vi ser dig som social, ordentlig och tillförlitlig. Meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv, är passionerad för ditt arbete och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du bör vara självständig men också kunna arbeta i team. Brinnande intresse för att göra affärer och intresse av bilar tror vi är viktigt! Det är ett plus om du har kontakter eller erfarenhet av byggbranschen eller liknade branscher då de är de största kunderna av transportbilar. B-körkort är ett krav.

 

PERSONBILSSÄLJARE
Har du en vinnande attityd och ett brinnande intresse för försäljning & kundservice. Då kanske du är vår nästa personbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer gentemot privatpersoner med fokus på personbilar. Du tar hand om befintliga och nya kunder och driver affärer sett till kundens behov. I din roll är det viktigt att kunna bemöta kunder och kundnöjdhet är en viktig del av vår verksamhet. Din utgångpunkt är Northcars bilhall som ligger belägen på Norra vägen 8 vid Citygross.

Du vill driva vår försäljning av personbilar framåt och räds inte utmaningar. Du är social och framåtgående, alltid på tårna, lyhörd och ansvarsfull. Meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av bilar. God kunskap om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer är en förutsättning för att lyckas hos oss. Du bör vara självständig men också kunna arbeta tillsammans med andra. Vi tror du har ett brinnande intresse för att göra och driva affärer, kommer med nya idéer och tankar för att tillsammans med oss på Northcar växa ytterligare.  B-körkort är ett krav.

 

BILMEKANIKER
Vi söker en driven bilmekaniker med vinnande attityd och brinnande intresse för bilar och kundservice. Du ska ha några års erfarenhet som bilmekaniker. Vi vill att du har yrkesstolthet, stor kunnande och egen drivkraft. Du förstår vikten av att göra det lilla extra för kunden och visar det genom att ta ansvar för dina uppgifter. Du är kvalitetsmedveten och en positiv kraft. Arbetar självständigt med all förekommande jobb. Datorvana och minst B-körkort är en förutsättning.

 

OM NORTHCAR
Northcar grundades 2009 av Jonas Olert och Ulf Rautila. Northcar är dotterföretag till Olert Holding samt systerföretag med Northbike Sweden AB. Vi är återförsäljare av märkena Fiat, Jeep, Opel, Isuzu och Doge och har även försäljning av begagnat. På Northcar arbetar cirka 50 personer inom våra affärsområden bilförsäljning, verkstad och reservdelar. Vår verkstad är auktoriserade på märkena Saab, Opel, Chevrolet, Jeep, Dodge, Lancia, Fiat, Chrysler och Isuzu. Vi har under de senaste åren vuxit och gör nu en ytterligare satsning på husbilar (Bürstner och Laika)  och mopedbilar (Ligier och Microcar. För att forsätta vår utveckling framåt behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som imponerar på kunderna och överträffar dess förväntningar.

 

VÅR VÄRDEGRUND 
Kundfokus: Alla som besöker/kontaktar oss ska känna sig sedda och omhändertagna.
Personligt: Vi vill vara personlig i våra möten. Vi gör det bästa vi kan för att lösa varje uppgift på bästa sätt, genom att vara oss själva och ödmjuka.
Nytänkande: Vi vill inte göra allt lika som alla andra i branschen gjort i alla år. Vi vill tänka nytt och komma med nya idéer.
Kvalitet: Kvalitet ska finnas i allt vi gör

 

ÄR DU RÄTT PERSON?
Skicka då genast in din ansökan till amanda.wallin@northcar.se märk med den tjänst du är intresserad av. Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vi rekommenderar därför att söka tjänsten redan idag!