Just nu har vi inga lediga tjänster tillgängliga på Northcar, men är du intresserad av Northcar och vill jobba med oss lämna då gärna in en spontanansökan så kan vi ha dig med i framtida rekryteringsprocesser. Din spontanansökan mailas till tom.brander@northcar.se.

OM NORTHCAR
Northcar grundades 2009 av Jonas Olert och Ulf Rautila. Northcar är dotterföretag till Olert Holding samt systerföretag med Northbike Sweden AB. Vi är återförsäljare av märkena Fiat, Jeep, Opel, Isuzu, Ligier, Bürstner, Microcar, Laika och Doge och har även försäljning av begagnat. På Northcar arbetar cirka 50 personer inom våra affärsområden bilförsäljning, verkstad och reservdelar. Vår verkstad är auktoriserade på märkena Saab, Opel, Chevrolet, Jeep, Dodge, Lancia, Fiat, Chrysler och Isuzu. Vi har under de senaste åren vuxit och gör nu en ytterligare satsning på husbilar (Bürstner och Laika)  och mopedbilar (Ligier och Microcar. För att forsätta vår utveckling framåt behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som imponerar på kunderna och överträffar dess förväntningar.

VÅR VÄRDEGRUND 
Kundfokus: Alla som besöker/kontaktar oss ska känna sig sedda och omhändertagna.
Personligt: Vi vill vara personlig i våra möten. Vi gör det bästa vi kan för att lösa varje uppgift på bästa sätt, genom att vara oss själva och ödmjuka.
Nytänkande: Vi vill inte göra allt lika som alla andra i branschen gjort i alla år. Vi vill tänka nytt och komma med nya idéer.
Kvalitet: Kvalitet ska finnas i allt vi gör.